Het eerste genomineerde Nederlandse kantoor...

Afgelopen drie dagen heeft er een mondiaal congres van IR Global plaatsgevonden in onze hoofdstad Amsterdam. Wolfs Advocaten, in de persoon van John Wolfs, is voor het jaar 2016 uit ongeveer 850 leden genomineerd als ‘Member of the Year’. Eerst is Wolfs Advocaten doorgedrongen tot de laatste 15, toen tot de laatste 3. Wolfs Advocaten is het eerste Nederlandse kantoor dat genomineerd is sinds de oprichting van IR Global.

IR Global is een internationaal netwerk waarin advocaten en kantoren met diverse specialisaties samenwerken. Alle leden van IR Global voldoen aan hoge kwaliteitseisen. IR Global is door het toonaangevende Chambers & Partners benoemd tot een Brand 1 Global Leading Lawfirm Network.

en ook winnaar 'Law Firm of the Year'!

Na een interview in het Engels van ongeveer 10 minuten tegelijkertijd met de twee andere overgebleven niet-Nederlandse finalisten voor een jury bestaande uit circa 250 andere bij de finale aanwezige leden van IR Global, heeft John Wolfs beslag weten te leggen op de eerste plek! Vanwege de goede reputatie van dit wereldwijde netwerk is Wolfs Advocaten extra trots.

Meer informatie over IR Global vindt u hier.