Over ons

Wolfs Advocaten B.V. is gevestigd in Maastricht en Amsterdam met een bezoeklocatie in Venlo. Wolfs Advocaten biedt juridische oplossingen voor ondernemers in Nederland en het buitenland. Wolfs Advocaten werkt in de volle breedte op alle rechtsgebieden waar onze opdrachtgevers mee te maken krijgen, met duidelijke specialisaties op het vlak van (grensoverschrijdend) transportrecht, ondernemingsrecht, internationaal handelsrecht, douanerecht, arbeidsrecht en verzekeringsrecht.

Sinds 2003

Het kantoor is opgericht in 2003 door John Wolfs. John Wolfs, ondernemer pur sang, is al bijna 25 jaar als advocaat actief. Na zijn carrière bij topkantoren in onder meer Washington D.C. en Rotterdam (Houthoff), koos hij Maastricht als vestigingsplaats voor Wolfs Advocaten. Dit vanwege zijn Maastrichtse roots en de kwaliteit van leven in deze regio. Sinds 2015 is Wolfs Advocaten ook in de logistieke hotspot Venlo gevestigd (bezoeklocatie).  Sinds oktober 2019 werkt Wolfs Advocaten intensief samen met Kingfisher. De beide kantoren zullen in Amsterdam samen verder gaan onder de gezamenlijke naam Wolfs Kingfisher Advocaten.

Deskundige teamspelers

Wolfs Advocaten bestaat thans uit een jong, dynamisch team van in totaal ongeveer 15 advocaten, juristen en support medewerkers. Wolfs Advocaten kent echte teamspelers, zij maken efficiënt en optimaal gebruik van elkaars expertise. U weet en zult anders merken dat wij zakelijk, realistisch, adequaat en toegankelijk zijn, alsmede zeer deskundig op ‘onze’ rechtsgebieden. Onze filosofie is dat het recht een hulpmiddel is dat vooral adequaat en praktisch ingezet moet worden en dat slechts één doel dient: een ongehinderde voortgang van uw bedrijfsactiviteiten.

Duurzame relaties

Onze cliënten kiezen vaak voor een langdurige zakenrelatie met ons kantoor. Veel van hen zijn ondernemingen in de logistiek, industrie en handel, maar ook verzekeraars, assurantietussenpersonen, buitenlandse advocaten, woningcorporaties en zorgverleners weten de weg naar Wolfs Advocaten te vinden.

Samenwerking

Wolfs Advocaten heeft een samenwerkingsverband met Ron Meulmeester (Kingfisher Advocaten). Ron Meulmeester (via Kingfisher Advocaten) wordt in bepaalde zaken door Wolfs Advocaten ingeschakeld. De werkzaamheden worden gedekt onder de beroepsaansprakelijkheids-verzekering van Wolfs Advocaten, indien en voor zover deze werkzaamheden uit naam van Wolfs Advocaten worden verricht.